Американський ремісник Грегг Мур почав виробництво столового посуду з додаванням кісток корів.
Головною перевагою своїх творінь Мур вважає екологічність. Свій посуд кераміст поставляє нью-йоркському ресторану Blue Hill At Stone Barns, і відвідувачі закладу від них у захваті. Заклад відрізняється тим, що використовує у стравах майже всі частини домашньої худоби.
Мур спочатку варить кістки, потім кидає їх у піч, де від них отримує фосфат кальцію. Цю субстанцію він очищає, сушить, подрібнює у порошок, потім додає воду і кілька мінералів. З цієї маси він формує посуд, який відправляє до печі. Перевага такого посуду в тому, що він міцніший й легший за глиновий. Завдяки цьому з печі посуд виходить злегка прозорим, але при цьому зберігає міцність.