fbpx
Basic Group

КОЛИШНІЙ ТОП-МЕНЕДЖЕР MICROSOFT РОЗПОВІВ, ЧЕРЕЗ ЩО ПРОВАЛИВСЯ WINDOWS PHONE

Брендон Уотсон, старший директор з Windows Phone в період з березня 2010 року по лютий 2012 року, який відповідав за управління продуктами і платформою для розробників, розповів, чому насправді мобільна операційна система Microsoft не змогла стати популярною. За його словами, в усьому винні мобільні оператори і виробники пристроїв.

У соціальній мережі Twitter між колишнім співробітником Microsoft і Аланом Менделевич, засновником компанії AdDuplex, що займалася кросплатформним просуванням гри та програми для Windows Phone, зав’язалася суперечка. Алан вважає, що причиною провалу мобільної платформи Microsoft була недостатня увага компанії до кількості доступного софту. Брендон Уотсон з цим твердженням не погодився.

«Windows Phone помер, тому що було майже неможливо перемогти Google або Apple без підтримки мобільних операторів і виробників смартфонів», – заявив Брендон Уотсон.

Відзначимо, що в кінці минулого року відомий видавець мобільних ігор розкритикував підхід Microsoft до співпраці з розробниками, які були готові підтримати мобільну версію Windows.

71