fbpx
Basic Group

ЦЬОГО РОКУ SONY РОЗШИРИТЬ БІБЛІОТЕКУ ВІДЕОІГОР ДЛЯ PLAYSTATION VR МАЙЖЕ ВДВІЧІ

38 (1)

 
Японська гарнітура віртуальної реальності PlayStation VR колись була лише одним з безлічі експериментальних проектів R & D-підрозділу компанії Sony. Але сьогодні стає чітко зрозуміло, що саме цей пристрій завдяки своїй низькій вартості, простоті використання, а також багатій бібліотеці відеоігор і додатків став найпопулярнішим в своєму сегменті ринку.
 
На сьогодні PlayStation VR дозволяє власникам ігрових консолей PlayStation 4 і PlayStation 4 Pro дивитися 360-градусні відео через різні онлайн-сервісах, насолоджуватися стереоскопічними 3D-фільмами, відвідувати місця, в які ви б ніколи не наважилися вирушити особисто, наприклад, місто Прип’ять, поруч з яким сталася катастрофа на Чорнобильській АЕС, а також багато, багато іншого. Але головною функцією гарнітури PS VR були і залишаються відеоігри.
Наразі для PlayStation VR було випущено більше 150 ігор в різних жанрах. Так, не всі вони шедевральні, а багато нагадують швидше демоверсії або невеликі атракціони, проте зустрічаються в цій бібліотеці і справжні хіти на кшталт Resident Evil VII або Skyrim VR. Зупинятися на досягнутому японці не збираються і вже до кінця 2018 року планують поповнити наявну бібліотеку відеоігор 130 новими найменуваннями, що розширить її приблизно на 80%.
 
На початок грудня для PS VR було продано понад 12,2 мільйона різних відеоігор, що є досить гарним результатів, враховуючи свіжість даної технології. Найчастіше люди ставляться до віртуальної реальності скептично, адже просто не здатні уявити собі, наскільки вона здатна змінити наші уявлення про відеоігри.