fbpx
Basic Group

ЦИФРОВИЙ ПОМІЧНИК GOOGLE ASSISTANT З’ЯВИТЬСЯ НА СМАРТ-ТЕЛЕВІЗОРАХ І TV-ПРИСТАВКАХ

54 (5)    
Цифровий помічник Google Assistant нарешті досяг «берегів» ще однієї платформи: голосовий асистент від Google доповнить собою функціональність операційної системи Android TV. Точка старту для Google Assistant – ТВ-приставка Shield від NVIDIA, а в наступні два-три місяці він стане доступний на смарт-телевізорах Sony Bravia під управлінням Android TV.
 
Google Assistant забезпечить глядача зручним доступом через усні запити до широкого асортименту відеоконтенту, телешоу, кліпів на YouTube і подібних хостингів, а також новинок зі світу музики. А підтримка голосового управління сервісами HBO Now і Netflix здатна запропонувати інтелектуальну систему голосового пошуку. Для цього достатньо буде вказати або конкретну назву кінострічки, або ж зробити свій запит без конкретики лише зі згадуванням цікавить тематики / жанру. У списку адаптованих під Google Assistant послуг значаться також аудіосервіси YouTube Music, Google Play Music, Spotify і Pandora.
 
Вихід Google Assistant на ТБ спростить роботу з календарем, дозволивши вносити в нього зміни і відзначати важливі події під час «спілкування» з телевізором. Аналогічним чином користувач зможе отримувати новини і оформляти через Google Express покупки.