fbpx
Basic Group

У FACEBOOK МОЖЕ З’ЯВИТИСЯ КРИПТОВАЛЮТА

02

 
Марк Цукерберг опублікував на своїй сторінці пост, в якому повідомив, що зацікавлений у вивченні криптовалюти і способах її інтеграції в найбільшу в світі соціальну мережу Facebook. За його словами, децентралізована валюта має великий потенціал і може дати звичайним людям нові можливості, якими було б нерозумно нехтувати.
 
Засновник Facebook зазначив, що Інтернет стає надмірно централізованим і майже повністю підконтрольним кільком великим компаніям, тоді як люди хочуть, щоб Інтернет був би більш децентралізованим – це дозволить збільшити вплив на нього з боку звичайних людей.
 
Цукерберг визнав, що навіть Facebook не працює так, як повинен був працювати за його початковим задумом, тому у користувачів складається враження, що соціальна мережа, навпаки, підсилює контроль над Інтернетом зі свого боку, дозволяючи корпораціям і урядам все більше впливати через Facebook на суспільство .
 
Цукерберг впевнений, що криптовалюта і блокчейн, так само як і інші сучасні технології захисту інформації, зможуть дати звичайним людям можливості, яких вони були позбавлені раніше – таким чином вони зможуть впливати на важливі суспільні події і висловлювати свою точку зору