fbpx
Basic Group

УКРАЇНСЬКІ ШКОЛЯРІ ВИВЧАТИМУТЬ БІОГРАФІЮ СТІВА ДЖОБСА

34

Міністерство освіти України в рамках оновленої шкільної програми для старших класів середніх шкіл планує викладати учням біографію засновника Apple Стіва Джобса.
 
Затверджені програми для старшокласників будуть впроваджені в 2018 навчальному році. Однак уже зараз відомо про деякі принципові зміни. Зокрема, повідомляється, що учні будуть вивчати досвід роботи Стіва Джобса і Стіва Возняка , відзначаючи, що останній має українське коріння.
 
Джобс і Возняк заснували Apple в 1976 році. В кінці 1970-х років вони розробили один з перших персональних комп’ютерів, що мав великий комерційний потенціал. У 2007 році на заході MacWorld Стів Джобс підняв над головою перший iPhone, що перевернув індустрію мобільних телефонів.
 
Вивчення біографії Джобса дає розуміння того, наскільки яскравою особистістю він був і як це вплинуло на сприйняття успіху Apple. Apple – це унікальний випадок, неймовірний збіг обставин, низка рідкісних удач. Найчастіше компанія виходила сухою з води саме завдяки генію Джобса.
 
Крім біографії легендарного підприємця на уроках учням України розповідатимуть про Угоду про асоціацію з ЄС і безвізовий режим з Євросоюзом. А в рамках уроків фізкультури планується викладати регбі, Корфбол, степ-аеробіку і чирлідинг.