fbpx
Basic Group

УКРАЇНСЬКІ РОЗРОБНИКИ СТВОРИЛИ «MORTAL KOMBAT» З ПОЛІТИКАМИ

Молода українська студія RV Entertainment Center випустила мобільний файтинг з українськими політиками. Проект отримав назву «Українські політичні бої».
 
На даний момент гра існує у версії для Android і вже доступна для завантаження в офіційному магазині Google Play за посиланням . Про плани випуску гри на платформі iOS інформації поки немає.
 
Як стверджує розробник, «політичні бійки вже давно стали національною українською забавою, і саме їй присвячена ця мобільна гра».
 
У ній гравцям доступні 10 ігрових персонажів, створених на основі реальних українських політиків (від Петра, прототипом якого став Петро Порошенко, до Міхеїла, очевидно створеного на основі Саакашвілі). Розробники навіть передбачили для кожного персонажа унікальну бойову здатність. Так, наприклад, Петро кидається цукерками, Олег б’ється вилами, Юрій кидає нафтову вишку, а Андрій сміттєві пакети.
 
При цьому звуковому супроводу також було приділено чимало уваги: ​​під час ігрових подій звучать відомі фрази, такі як «Пропало все» від Юлії, «Зверніться до підготовки до землі» від Віталія, ну і, звичайно ж, «Скотиняки» від Олега.
 
Гра запропонує різні ігрові локації, проходження ігровий кампанії і режим швидкого бою. Також згадується про статистику рекордів швидкості проходження гри.