fbpx
Basic Group

ТИМЧАСОВІ ТАТУ ПІДКАЖУТЬ, КОЛИ ПОТРІБНО ПЕРЕСТАТИ ЗАГОРЯТИ

39
Багато засмагати на сонці шкідливо, тому для того, щоб зберегти людей від негативних наслідків засмаги, створено безліч різних винаходів, але жоден з кремів або парасольок не вміє вчасно попереджати людину про те, що йому час сховатися в тінь. Тому компанія LogicInk створила спеціальні натільні наклейки, що повідомляють користувачу цю корисну інформацію.
 
«Переводки» у вигляді двох кіл або двох смужок не змиваються водою, а ще на них можна наносити сонцезахисний крем. Нанесена на тіло наклейка змінює під сонячними променями свій колір, стаючи фіолетовою. Чим яскравіший відтінок, тим інтенсивніше випромінювання.
 
Інша смужка або коло складається з трьох частин, які теж по черзі змінюють свій колір. Як тільки все три сегменти в результаті впливу ультрафіолету стають яскраво-рожевими, людині пора перестати загоряти – свою норму засмаги він уже на сьогодні отримав.
 
Отримання підвищених доз ультрафіолету підвищує ризик розвитку злоякісних пухлин і сприяє появі зморшок, тому такі тимчасові смарт-тату зможуть допомогти людям зі світлою шкірою безпечно проводити час на сонці.