fbpx
Basic Group

СТАРУ ЛАБОРАТОРІЮ ФАКУЛЬТЕТУ РАДІОФІЗИКИ КНУ ПЕРЕТВОРЮЮТЬ В БЕЗКОШТОВНИЙ КОВОРКІНГ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

60 (1)

У приміщенні провели ремонт, закупили меблі та обладнання. Студенти зможуть безкоштовно в ньому вчитися і проводити освітні заходи. Новий простір відкриють 5 вересня.
 
Кілька років тому на рідному для трьох співзасновників ЛУН.ua Факультеті кібернетики КНУ вже реалізували схожий проект. Тоді компанія допомогла оновити читацький зал, який став простором «Читалка». В оновленому місці студенти стали засиджуватися за навчанням, організовувати хакатони і лекції.
 
У березні вже розробили проект нового простору, а ремонт стартував в квітні. Площа старої лабораторії становила близько 70 квадратних метрів. Завдяки високим стелям, її вдалося розширити, частково додавши другий поверх. ЛУН.ua виділила на проект близько 500 000 грн.
 
Оновлене приміщення складається з двох зон, де одночасно зможуть сісти попрацювати близько 25 студентів. При проведенні лекцій основний зал зможе вмістити близько 50 осіб. Простір оснастили необхідними меблями, Wi-Fi, великою кількістю електро- і Ethernet-розеток, аудіосистемою і проектором.