fbpx
Basic Group

РЮКЗАК ПОПЕРЕДИТЬ ВАС ПРО КРАДІЖКУ

03d5036a903f2e4afe04eff19639e746_original 3340a0e36e72480c48928a0c37082db1_original

В останні роки все стає розумнішим: навіть будильники та кавоварки, які, здавалося, і так добре знають свою справу, отримують прикладку “розумний”. Тому винахід “розумного” рюкзака було лише питанням часу: зустрічайте, BackPAIX.
Зовні він виглядає як звичайний стильний рюкзак. Як і в будь-який звичайний стильний рюкзак, в BackPAIX можна покласти ноутбук, книги та інші речі, але, на відміну від будь-якого звичайного рюкзака, BackPAIX буде не просто зберігати, а й захищати ваші речі від крадіжки.
Секрет ховається в сріблястому значку на передній стороні рюкзака. Він може транслювати невеликі зображення за допомогою LED-підсвічування – наприклад, емодзі-смайлики, які відповідають вашому настрою. Його також можна використовувати в якості додаткової “фари”, якщо ви їдете на велосипеді: яскрава стрілка покаже, в який бік ви повертаєте.
Управляти значком можна через додаток для ОС IOS або Android. Якщо ви відійдете занадто далеко від рюкзака (або якщо його украдуть), ви отримаєте повідомлення на смартфон, а значок почне світитися і видавати гучні звуки, щоб рюкзак було простіше знайти. Відстань, на якому спрацює сигналізація, можна виставити вручну.
Попередньо замовити гаджет можна на сторінці стартапу на Kickstarter: зараз базова версія коштує $ BackPAIX 159. Також розробники пропонують безліч модифікацій: наприклад, рюкзак з кріпленням для GoPro на лямці буде коштувати $ 205, а за версію з пультом управління значка, який кріпиться на кермо велосипеда, вам доведеться заплатити $ 240.