fbpx
Basic Group

НА ESSENTIAL ПОДАЛИ В СУД ЧЕРЕЗ КРАДІЖКУ ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗДРОТОВОГО ПІДКЛЮЧЕННЯ АКСЕСУАРІВ

Представники стартапу Keyssa, який фінансується одним із творців iPod Тоні Фаделл, звинувачують Essential в крадіжці комерційної таємниці. Про це з посиланням на документи повідомляє видання Reuters.
 
Стартап Keyssa спеціалізується на розробці нових технологій для бездротової передачі даних. У компанії повідомили, що протягом 10 місяців вони вели переговори з Essential. Представники компаній обговорювали використання технологій Keyssa в смартфоні Essential Phone для підключення аксесуарів. Після припинення переговорів, Essential оголосила про використання технології компанії Lattice semiconductor.
 
Юристи Keyssa заявляють, що розробники Essential вкрали їх технологію. Вони також підкреслюють, що використана інформація була захищена угодою про нерозголошення. У Keyssa повідомили, що намагалися вирішити питання про компенсацію з Essential, але їм не вдалося прийти до угоди.
 
Разом зі смартфоном Essential Phone була представлена ​​камера, яка знімає 360-градусні відео. Аксесуар кріпиться до спинки смартфона за допомогою магніту, а підключається за бездротовою технологією, не зачіпаючи Bluetooth і Wi-Fi.