fbpx
Basic Group

НАЗВАНІ НАЙПОПУЛЯРНІШІ СМАРТФОНИ СВІТУ В ПЕРШІЙ ПОЛОВИНІ РОКУ

64 (1)

Аналітики IHS Markit назвали найпопулярніші в світі смартфони за підсумками першого півріччя. Лідерство на ринку все ж утримують моделі Apple.
 
За даними експертів, продажі iPhone 7 в січні-червні 2017 року виявилися найпопулярнішим серед всіх смартфонів. Друге місце зайняв iPhone 7 Plus. «Яблучні» телефони залишаються найбільш затребуваними з моменту свого виходу.
 
Трійку лідерів за обсягом реалізації в першій половині 2017 року замкнув Samsung Galaxy Grand Prime Plus. Слідом – iPhone 6s і Galaxy S8. Флагман Galaxy S8 Plus посів шосте місце, трохи поступившись Galaxy S8, йдеться в дослідженні.
 
У десятці кращих знаходяться в основному пристрої Apple і Samsung. Лише продукту Oppo вдалося розбавити домінування двох вендорів.
 
Серед 22 найпопулярніших моделей смартфонів, розглянутих в IHS, вісім з них розроблені китайськими компаніями і випущені в кількості понад 6 млн штук за перше півріччя.
 
Фахівці кажуть, що флагманські апарати Apple і Samsung залишаються найпопулярнішими в світі, проте їх продажі істотно нижче, ніж у попередніх моделей.