fbpx
Basic Group

НАВУШНИКИ ВІД ЛЕГЕНДАРНОЇ КОМПАНІЇ FENDER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

70 років на ринку електрогітар і комбопідсилювачів лідирувала компанія Fender, і вперше за довгі роки випустила на ринок свої перші навушники. У нову продуктову лінійку входить п’ять моделей, від найбільш простих DXA1 за $ 99 до FXA7 за $ 499, здатних задовольнити найвимогливіших аудиофілів.
Унікальність лінійки полягає в тому, що всі навушники, хоча за типом і є внутрішньоканальними,  Fender  презентую новинку як моніторні навушники. Моніторні навушники – пристрої, що використовуються професійними музикантами під час студійних записів. Вони забезпечують неймовірно якісне звучання, але, як правило, є дуже великими. Зазвичай вони повністю закривають вуха користувача, щоб заблокувати всі можливі зовнішні шуми. У своїй новій лінійці Fender спробували об’єднати цю властивість моніторних навушників з компактністю звичайних «вкладишів».

Цікавою особливістю нової лінійки є те, що навушники можна розбирати. Кожен з навушників можна легко від’єднати від кабелю. Неважливо, в якому саме місці переламався кабель. Якщо це трапиться, його можна буде легко замінити.