fbpx
Basic Group

КІЛЬКІСТЬ ПЛАТНИХ ПЕРЕДПЛАТНИКІВ НАЙБІЛЬШ ПОПУЛЯРНОГО МУЗИЧНОГО СЕРВІСУ ДОСЯГЛА 70 МЛН

26

 
Сервіс Spotify був запущений восени 2008 року. Він забезпечує легальний стрімінг музики багатьох видавців. Служба доступна на всіх поширених платформах, включаючи операційні системи Windows, macOS, Linux, Android і iOS.
 
До грудня 2012 року сумарна аудиторія активних користувачів Spotify досягла 20 млн. З них 5 млн становили платні передплатники. У грудні 2014-го загальна база користувачів досягла 60 млн чоловік (включаючи 15 млн платних передплатників).
 
Влітку минулого року кількість платних передплатників Spotify досягла 60 млн. І ось тепер стало відомо про новий результаті – 70 млн платних користувачів. Таким чином, платформа набрала 10 млн платних передплатників приблизно за півроку.
 
Потрібно зазначити, що загальна аудиторія Spotify перевищує 140 млн активних користувачів (за станом на середину минулого року). Таким чином, приблизно половина прихильників сервісу вважають за краще безкоштовну модель.
 
На даний момент сервіс доступний в країнах Америки, в більшості країн Європи, деяких країнах Азії, а також в Австралії та Новій Зеландії.