fbpx
Basic Group

КОМПАНІЯ PANASONIC ПРОДЕМОНСТРУВАЛА ПРОЗОРИЙ OLED-ТЕЛЕВІЗОР

В рамках міжнародної виставки IFA 2017 японський виробник електроніки Panasonic вперше продемонстрував публіці прототип прозорого телевізора з OLED-матрицею.
 
Самі японці називають цю технологію «розумним склом». Поки досить складно уявити, де саме можна використовувати подібні панелі, і чи буде зручно дивитися на них телесеріали і фільми. Однак фахівці впевнені, що в майбутньому їх можна буде інтегрувати в розумні меблі, різну побутову техніку, а також використовувати в якості прикрас інтер’єру.
 
Розширення екрану прозорого телевізора становить 3840 на 2160 пікселів, що еквівалентно стандарту Ultra HD. Пристрій має всі функції повноцінного мультимедіа-центру, з можливістю виходу в Інтернет, прослуховування музики, а також розпізнаванням голосових команд. На виставковому стенді компанії Panasonic телевізор демонстрував гарну демоверсію, а під пристроєм розташовувався додатковий екран, що відображає різні анімації. Позаду екрану також були розташовані дві прозорі скляні піраміди, щоб відвідувачі змогли оцінити прозорість панелі.