fbpx
Basic Group

КОМПАНІЯ ASUS СТВОРИЛА ЛІНЗИ, ЩО МАСКУЮТЬ ПРОСТІР МІЖ МОНІТОРАМИ

27
Зображення з відеоігор відразу на кілька моніторів (найчастіше – на три) стало буденністю для багатьох сучасних геймерів. Але рамки навколо дисплеїв створюють не найприємніший розрив картинки, заважаючи і відволікаючи від ігрового процесу. Саме тому інженери компанії розробили особливі лінзи, здатні замаскувати простір між моніторами і їх рамки.
 
Лінзи випустила підрозділ компанії Asus, що спеціалізується на створенні різних ігрових пристроїв – Republic of Gamers. Набір з двох незвичайних пристроїв отримав назву Bezel-free Kit і являє собою дві накладні вертикальні лінзи, які розміщуються між трьома моніторами, розташованими впритул один до іншого. Лінзи заломлюють світло таким чином, щоб зробити рамки моніторів невидимими для користувача, тим самим зливаючи зображення з трьох екранів в одну цільну картинку.
 
Слід мати на увазі, що кут між моніторами повинен становити 130 градусів – така вимога потрібно для правильного заломлення світла. Ніякого додаткового програмного забезпечення лінзи не вимагають і працюють «прямо з коробки»: просто дістав, закріпив на моніторах і радієш новому безрамковому життю.