fbpx
Basic Group

Дитячий монітор Invidyo зі штучним інтелектом знає, коли ваша дитина щаслива

Invidyo-Child-Monitor-With-Smile-Detection

У сегменті дитячих моніторів з’явився новий гаджет, який може похвалитися повноцінною технологією штучного інтелекту. Це Invidyo – розумна бебі-камера, яка здатна надавати батькам щоденний звіт про найважливіші події в житті дитини.
Для цього гаджет використовує технології розпізнавання виразу облич і емоцій – наприклад, він здатний зрозуміти, коли дитина посміхається. Монітор відзначає такі моменти і створює з них відео Magic Moments, яке можна переглянути в будь-який зручний час. За допомогою Invidyo батьки можуть не тільки бачити свою дитину, а й взаємодіяти з ним, де б вони не знаходилися.
Існуючі бебі-монітори змушують підключатися до live-стрім або прокручувати багатогодинні записи, щоб побачити що-небудь примітне. Invidyo позбавляє батьків від такої необхідності, пропонуючи їм маленькі репортажі про найголовніше, що відбувається в житті їхнього малюка.
Роздрібна ціна гаджета на момент виходу на ринок складе $ 298, але ентузіасти,що першими підтримали проект на Kickstarter, зможуть отримати його за $ 99.