fbpx
Basic Group

В ANDROID 8.0 OREO З’ЯВИВСЯ ЗАХИСТ ВІД ЦИКЛІЧНОГО ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ

28
На цьому тижні компанія Google офіційно представила і випустила для пристроїв операційну систему Android 8.0 Oreo. Оновлення включає безліч змін і нововведень. Особливу увагу компанія приділила безпеці та стабільності роботи системи. Одна з нових функцій, про яку практично нічого не було відомо до релізу, називається Rescue Party. Вона покликана захистити користувачів від циклічного перезавантаження пристроїв.
 
Відзначимо, що раніше власники LG G4, Nexus 5X та ряду інших девайсів масово зіткнулися з проблемою циклічного перезавантаження. В Android 8.0 Oreo функція Rescue Party буде постійно стежити за тим, щоб така ситуація більше не повторилася. У разі виявлення проблеми циклічного перезавантаження Rescue Party зробить ряд дій, націлених на відновлення пристрою. Якщо жодна з них не допоможе, система спробує перевести смартфон в режим відновлення і запропонує користувачеві виконати скидання налаштувань.
 
Rescue Party також буде автоматично запускатися, якщо system_server перезапуститься більше п’яти разів за п’ять хвилин або якщо постійний системний додаток буде відключений понад п’яти разів за 30 секунд.