fbpx
Basic Group

В ШАНХАЇ ВІДКРИЛИ МАГАЗИН БЕЗ ПРОДАВЦІВ

14

Торік американський рітейлер Amazon запустив свій перший автоматизований продуктовий магазин Amazon Go в Сіетлі у пілотному режимі. У ньому немає кас і продавців, а все що потрібно для покупки – просто взяти товари і вийти з магазину. Гроші ж будуть автоматично списуватися з рахунку клієнта.

Як виявилося, Amazon – не єдина компанія, яка хоче зробити похід до супермаркету простішим. Компанія Wheelys оголосила про відкриття в Шанхаї власного магазину без продавців.

Робота магазину Wheelys 24/7 базується на мобільному додатку. Сервіс потрібно активувати при вході в магазин і після він буде контролювати здійснення покупок. Усередині за відвідувачами стежать камери спостереження. У самому ж магазині продаються вже готові до вживання набори до сніданку, обіду чи вечері, а також комплекти для швидкого приготування їжі, бакалія, сири, солодощі та інше. За допомогою даної системи кожен магазин можна перетворити в автоматизований. Система пропонує повністю інтегровану точку продажу, додаток, базу даних з продуктами і платіжну систему.