fbpx
Basic Group

Віртуальний навчальний простір e-Space

Basic Group розпочинає реалізацію нового освітнього проекту за ініціативою Благодійного фонду Вадима Новинського.
Віртуальний навчальний простір e-Space створено для підлітків. Його мета – допомогти дітям отримати навички для щасливого дорослого життя: як порозумітися з колективом, як поводитися з грішми, як працювати з цифровими технологіями та багато іншого. Незалежно від місця проживання та умов життя. Безкоштовно. Зручно. Цікаво.
Ініціатор і замовник проекту – Міжнародний благодійний фонд Вадима Новинського «На честь Покрова Пресвятої Богородиці». Реалізують проект ГО «Новий формат освіти» та Basic Group.
У майбутньому e-Space стане для кожного учня індивідуальним інструментом для допомоги в розвитку провідних умінь XXI століття: думати, спілкуватися, керувати собою, розуміти інших і бути дотичним до життя суспільства. Учням буде надано прості та цікаві курси з використанням Гейміфікації. Кожен зможе сформувати за підтримки e-Space той навчальний маршрут, який буде для нього найзручнішим і найбільш ефективним.
Сучасний світ вимагає від людини насамперед компетенціюїї, а не знаннь. Формування гармонійної особистості – головне завдання сучасної освіти. Після закінчення школи підліток має знати як вибудовувати своє доросле життя.