fbpx
Basic Group

ВОСЕНИ GOOGLE ПРЕДСТАВИТЬ НОВУ КОЛОНКУ GOOGLE HOME, ХРОМБУК І НАВУШНИКИ З ГОЛОСОВИМ ПОМІЧНИКОМ

14 (1)
 
Компанія Google може анонсувати нові продукти одночасно з другим поколінням смартфонів Pixel. Компанія працює над новим ноутбуком Chromebook Pixel, оновленою колонкою Google Home і навушниками під кодовою назвою Bisto.
 
Характеристики ноутбука невідомі, проте це може бути планшет-трансформер Pixel 3, про який ЗМІ повідомляли восени 2016 року. Тоді передбачалося, що пристрій оснастять 12,3-дюймовим дисплеєм, 8 або 16 ГБ оперативної пам’яті, а також акумулятором, розрахованим на 10 годин автономної роботи. Вартість Pixel 3 оцінювалася в $ 799.
 
Ще однією новинкою від Google може стати зменшена версія «розумної» колонки Google Home. Подробиці про цей пристрій також не розкриваються, проте видання вважає, що нова версія Google Home буде відрізнятися не тільки габаритами, а й меншою ціною, що дозволить їй конкурувати з Amazon Echo Dot.
 
У 2017 році Google планує офіційно представити новий смартфон Pixel 2. Офіційна дата презентації ще не називалася, проте в 2016 році Google представляла нові пристрої в жовтні. Смартфон пройшов сертифікацію Федеральної комісії зі зв’язку США (FCC).