fbpx
Basic Group

АКЦІЇ KODAK ВИРОСЛИ НА 120% ПІСЛЯ АНОНСУ КРИПТОВАЛЮТИ KODAKCOIN

59

 
Американська Kodak оголосила про створення власної криптовалюти KodakCoin за допомогою розробника ПЗ Wenn Digital. На фоні повідомлення про це акції компанії виросли на 120%, а її капіталізація досягла $ 289 млн.
 
Токен KodakCoin буде використовуватися для платформи управління зображеннями KodakOne. Передбачається, що вона дозволить використовувати технології блокчейна для ліцензування і відстеження фоторобіт, а також захисту прав на них.
 
Старт ICO намічений на 31 січня 2018 року, в ньому зможуть взяти участь акредитовані інвестори з США, Канади та інших країн. Компанія обіцяє дотримуватися інструкції з проведення ICO, створені американською Комісією з цінних паперів і бірж.
 
Eastman Kodak створена в 1881 році, вона випускала фотоматеріали, обладнання та витратні матеріали для фотографії. У 2012-2013 роках вона відмовилася від роботи в сфері споживчого фото, пройшла через процедуру банкрутства і продала права на випуск фотоапаратів під брендом Kodak. Зараз компанія спеціалізується на створенні ПЗ і випуску плівки для кіновиробництва, а також послуги з її обробки.