fbpx
Basic Group

СТУДЕНТКА СТВОРИЛА ЇСТІВНУ УПАКОВКУ ДЛЯ ЛОКШИНИ

Студентка з Лондона Холлі Граундс створила їстівну упаковку для локшини швидкого приготування, яка перетворюється в соус при контакті з водою.

 

Основні інгредієнти екологічної упаковки — крохмаль, гліцерин і вода. Упаковка розчиняється за хвилину після контакту з киплячою водою. Вона приправлена спеціями, тому в цей момент перетворюється на соус до локшини. За словами дизайнерки, в упаковку для смаку можна додавати різні спеції.

 

«Продукт можна приготувати і з’їсти менше, ніж за 10 хвилин, а упаковка розкладатиметься 80 років», — розповідає про свою мотивацію Холлі. Дівчина сподівається, що її винахід допоможе обмежити використання пластику, адже упаковка підійде і для інших продуктів.

116049435_2186002248213247_7317377275466395855_o