fbpx
Basic Group

ІННОВАЦІЇ ВІД ОЩАДБАНК! ВИ ВЖЕ ВСТИГЛИ СКОРИСТУВАТИСЯ?

24

Клієнти Ощадбанку тепер зможуть не тільки здійснювати вхід в мобільний додаток Ощад 24/7 за відбитком пальця (Touch ID) або за технологією розпізнавання осіб Face ID, а й підтверджувати таким чином платежі, перекази та інші операції. Це рішення доступне на Android і iOS-пристроях, які підтримують технології біометрії.

Ще одна новинка від Ощадбанку – автоматична підстановка кодів з SMS для підтвердження операцій на пристроях Android. Це означає, що користувачеві більше не доведеться витрачати час на введення коду з SMS – система автоматично миттєво вставить код у відповідне поле.

Також у веб-версії та мобільному банкінзі спрощено здійснення платежів за комунальні послуги. Знайти необхідний рахунок / квитанцію можна не тільки за ідентифікатором, а й просто ввівши адресу будинку.

Для того, щоб клієнти не забували оплачувати комунальні послуги вчасно, реалізована можливість підписки на виставлені рахунки при оплаті квитанцій в Ощад 24/7 (функція «Створити підписку»). Таким чином, щомісяця, коли комунальна компанія виставить новий рахунок, клієнт буде отримувати інформацію про нього. Відповідну оплату необхідно буде лише підтвердити в меню «Комунальні платежі».