fbpx
Basic Group

«УКРЗАЛІЗНИЦЯ» ЗАПРОВАДИТЬ ПОСЛУГУ ЕЛЕКТРОННОГО СПИСКУ ОЧІКУВАННЯ НА КВИТКИ

00 (1)

У 2018 року національний залізничний оператор «Укрзалізниця» планує запустити в електронному вигляді послугу «Лист очікування». Про це заявив виконуючий обов’язки голови правління компанії Євген Кравцов.
 
У разі відсутності квитків на необхідний поїзд пасажири зможуть заповнити заявку і зареєструватися в електронній черзі. Як тільки квитки на поїзд з’являться в продажі, такі користувачі будуть мати пріоритетне право на викуп квитків. Кравцов зазначив, що завжди є певна кількість резервних квитків.
 
«Це державна, військова бронь. Ще частина (пасажирів) повертає вже куплені квитки – таких до 10%. Найправильніший спосіб продати такі квитки – через waiting list. Коли людина реєструється, запитує напрямок і коли квитки з’являються – має право їх викупити », – сказав Євген Кравцов.
 
Він пояснив, що така система працює як Telegram-бот, який шукає вільні квитки. В даний час ведуться роботи, щоб реалізувати цей сервіс на сайті компанія «Укрзалізниця». Але терміни його впровадження поки не називаються.