fbpx
Basic Group

УКРАЇНЦІ СТВОРИЛИ ЕЛЕКТРОБАЙК З РЕКОРДНИМ ЗАПАСОМ ХОДУ

Коли мова заходить про середньостатистичний електробайк, його запас ходу зазвичай коливається від 30 до 70 км. Для тих, хто любить використовувати свої велосипеди для далеких поїздок поза межами міста, цього може не вистачити. Щоб задовольнити потреби таких користувачів і був створений eBike.
 
Українська компанія DelFast, що спеціалізується на кур’єрській доставці товарів, розробила якийсь гібрид кроссового мотоцикла і гірського велосипеда. Його головною особливістю є значна дальність шляху на одному заряді, яка перевищує можливості багатьох сучасних електромобілів.
 
Розробники заявляють, що запас ходу нового електровелосипеда становить 380 км. Якщо ж необхідно покрити ще більшу відстань, природно, можна додатково використовувати силу ніг і педальний привід.
 
В основі електробайка – великий акумулятор (його ємність компанією поки не озвучується). Відомо, що велосипед від DelFast використовує батарею, виготовлену в США і розраховану на 3000 циклів перезарядки. Також повідомляється, що байк отримає стандартну для електротранспорту систему рекуперації енергії і три режими харчування.
 
Маса новинки становить близько 45 кг, а максимальна швидкість (в залежності від комплектації) – 55 км / ч. Виробник пропонує три версії байка: «Prime» – далекобійна, «Top» – найшвидша і «Lite» – бюджетна. При цьому доступні будуть модифікації, які не потребують водійських прав і «підігнані» під особливості законодавчої бази Північної Америки і Європи.