fbpx
Basic Group

ПІВДЕННА КОРЕЯ БУДУЄ ЦІЛЕ «МІСТО» ДЛЯ ТЕСТУВАННЯ САМОВРЯДНИХ АВТОМОБІЛІВ

42
У Південній Кореї відкрилася перша секція тестового полігону для самоврядних автомобілів площею 323 749 квадратних метрів. Майданчик, що отримав назву «K-City», розташований приблизно в 32 кілометрах від південнокорейської столиці, Сеула.
 
За повідомленнями місцевого інформаційного видання Korea Herald, для симуляції реальних південнокорейських доріг і вулиць на об’єкті будуть зведені центральні міські та приміські дороги, міська інфраструктура і безліч будинків. Проект будують по частинах, і зараз здано лише першу його секцію, що включає чотирьохсмугову дорогу. Повне завершення будівництва і введення в експлуатацію всього тестового полігону обіцяють до кінця 2018 року. Тут зможуть проводити випробування своїх безпілотних автомобілів такі компанії, як Samsung, SK Telecom, Hyundai і Kia Motors.
 
Південна Корея має вельми амбітні плани щодо самоврядного транспорту. Будівництво ж тестового полігону буде покликане підвищити швидкість і ефективність реалізації урядового курсу на створення комерційної доступності транспортних засобів з третім рівнем автономності протягом наступних трьох років.