fbpx
Basic Group

ПРЕДСТАВЛЕНИЙ МОБІЛЬНИЙ ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНИЙ БУДИНОК TESLA

88

Tesla представила новий продукт – мобільний будинок на колесах під назвою Tiny House, який буде поєднувати в собі напрацювання компанії в сфері енергоефективності, такі як сонячні панелі і побутові акумуляторні системи Powerwall.
 
Компактний пересувний будиночок від Tesla переміщається за допомогою електрокроссовера Model X і призначений для «навчання громадськості того, як створювати, зберігати і використовувати поновлювані джерела енергії для свого будинку».
 
Мініатюрне житло містить мобільну студію і конфігуратор Tesla, які покликані допомогти домовласникам спроектувати сонячну електростанцію і систему зберігання енергії для їх будинків. Зрозуміло, що «Tesla Tiny House» сам на 100% живиться відновлюваною енергією за рахунок невеликого сонячного модуля.
 
Мобільний будинок Tesla відправляється в тур по Австралії, який пройде по всіх великих містах, проте компанія залишає можливість «запросити» Tesla Tiny House приїхати в будь-яке інше місто через свій веб-сайт. Всі охочі можуть розраховувати на індивідуальні освітні консультації зі співробітниками Tesla, які розкажуть про нові енергетичні продукти компанії.