fbpx
Basic Group

ПРАЦІВНИКИ FORD ПОЧАЛИ ТЕСТУВАТИ ЕКЗОСКЕЛЕТИ

86

Перші прототипи екзоскелета від Ekso Bionics вже надійшли на фабрики автомобілебудівного концерну Ford. Engadget повідомляє , що їх розробка велася у співпраці з працівниками конвеєра, які допомагали вдосконалювати конструкцію, виявляючи слабкі місця і допомагаючи поліпшити підсумковий варіант прототипів.
 
Екзоскелети EksoVest виробляються на гроші компанії Ford, яка розраховує в майбутньому широко застосовувати їх на виробництві, оберігаючи співробітників від надмірних перевантажень. EksoVest допоможуть людям піднімати тяжкості без сильних навантажень і шкоди для здоров’я.
 
Навіть якщо регулярно піднімати і носити на собі невеличкий вантаж або туго закручувати гайки, ці навантаження в кінцевому підсумку позначаться на працездатності людей і можуть викликати хронічні захворювання рук або хребта. EksoVest допомагає уникнути негативних наслідків, допомагає збільшити якість праці і поліпшити самопочуття співробітників. З його допомогою можна легко підняти вантаж вагою до шести кілограмів.
 
Розрахований екзоскелет на робочих зростом до 192 сантиметрів і підійде для будь-якого виробництва, на якому потрібно щось постійно носити в руках, тому його можна застосовувати не тільки на автозаводі, а й на будівництві або, наприклад, складі.
 
Пілотна програма тестування з часом пошириться на всі підприємства Ford в США, Європі та Південній Америці.