fbpx
Basic Group

ГЛАВА MICROSOFT ПОРАДИВ ВЛАСНИКАМ IPAD КОРИСТУВАТИСЬ КОМП’ЮТЕРАМИ

57 (1)

Під час недавньої поїздки в Індію генеральний директор Microsoft Сатья Наделла вступив в конфлікт з двома користувачами планшетних комп’ютерів від Apple. Це були журналісти, які під час бесіди з главою редмондской корпорації використовували iPad. У якийсь момент Сатья Наделла заявив, що їм варто відкласти iPad і почати користуватися справжніми комп’ютерами. Відзначимо, що це далеко не перше подібне висловлювання з боку представників Microsoft про «яблучні» планшетах.
 
На початку цього року керівники Microsoft заявили, що Apple скопіювала iPad Pro з Surface Pro. А Райан Гевін, генеральний менеджер лінійки Surface, висловився, що iPad Pro є результатом копіювання Apple ідеї пристроїв 2-в-1, запропонованої Microsoft.
 
Деякі кажуть, що між iPad Pro і Surface Pro є багато спільного. Обидва мають великий сенсорний дисплей, підтримують роботу зі стилусом (Apple Pencil і Surface Pen), і до них можна підключити знімну клавіатуру. Але різниця полягає в використовуваних операційних системах. У той час як Surface Pro працює на повноцінній версії Windows 10 з підтримкою настільних додатків, на iPad Pro встановлена ​​мобільна iOS, що має безліч обмежень.
 
В одному зі своїх заяв Сатья Наделла і зовсім сказав, що на відміну від Apple, вони не є виробником предметів розкоші.