fbpx
Basic Group

ВСІ ГАРНІТУРИ OCULUS RIFT ПО ВСЬОМУ СВІТУ ПРИЙШЛИ В НЕПРИДАТНІСТЬ

05

 
7 березня окуляри віртуальної реальності Oculus Rift раптово перестали працювати по всьому світу. Незадоволені користувачі скаржаться на помилки при старті додатків: гарнітура не запускають сервіси Oculus або повідомляють про помилку цифрового підпису. Виробник гаджета виявив причину неполадки і залишив офіційний коментар, а ентузіасти знайшли тимчасове рішення проблеми.
 
Помилка полягає в бібліотеці OculusAppFramework.dll, у якій закінчився термін дії сертифікату безпеки. Підпис використовується для перевірки автентичності VR-гарнітур. Як повідомляє Oculus, компанія вже знає про проблему і працює над виправленням.
 
«Ми в курсі проблеми з запуском додатків на Oculus Rift і працюємо над вирішенням. Оновлення з’являться на сторінці ocul . us / RiftRuntime , спасибі за терплячість! », – свідчить повідомлення в Twitter-акаунті Oculus.
 
Про терміни виходу виправлення Oculus не згадала.
 
Як тимчасове рішення, користувачі відключають автоматичну синхронізацію часу в Windows і відтермінують дату на кілька днів назад. Тим часом деякі скаржаться, що після такої дії виникають проблеми зі службою оновлень Windows.