fbpx
Basic Group

БІЛЛ ГЕЙТС ПОБУДУЄ СВОЄ «РОЗУМНЕ МІСТО»

68
Інвестиційна компанія, що належить Біллу Гейтсу, придбала 10 тисяч гектар землі поруч з Фініксом, столицею штату Арізона. Згідно з повідомленням, розміщеним на сайті компанії, в майбутньому там планують побудувати «розумне місто», яке назвуть Бельмонт, на ім’я компанії Belmont Partners, що здійснила покупку.
 
«Місто Бельмонт буде створене з поглядом у майбутнє. У ньому сучасні комунікації та інфраструктура будуть гармонійно поєднуватися з зонами відпочинку, зручними вулицями, на яких з часом з’являться потужні дата-центри, тестові зразки найсучасніших технологій і безпілотні автомобілі. У місті будуть тестувати нові бізнес-моделі і найсучасніші технології виробництва », – повідомляється в прес-релізі компанії.
 
Згідно з попереднім планом забудови, десяту частину Бельмонта планують відвести під школи, офіси та адміністративні будівлі, решту площі збираються віддати під забудову компаніям і стартапам, які виявлять бажання працювати в новому «розумному місті».
 
Представники адміністрації Арізони покупкою задоволені. Повідомляється, що практично всі формальності вже улагоджені, але про те, коли саме планується почати будівництво, нічого не відомо.